Identiteit


 

Er is een zendingswinkeltje waar handwerken, kaarten en andere cadeauartikelen verkocht worden ten bate van de GZB. 
Het zendingswinkeltje bevindt zich in Oene.
De artikelen zijn ook te koop op de verkooptafel op de zendingsmiddag en af en toe op vrijdagavond in de Ark (zie wekelijkse kerkbodeberichten).

Bent u al eens in het Zendingswinkeltje geweest? Er is een kamer gezellig ingericht. De kleurrijke artikelen maken het tot een fleurig geheel. Een greep uit het assortiment: allerlei borduurwerk, schorten, pannenlappen, handgeschilderde dienbladen, beklede multomappen, gebreide sokken, babyartikelen, prachtige kaarten. Ook hebben we Hardanger-handdoeken enz. 
Zoekt u voor de koude dagen warmte of sfeer, heeft u een verjaardag of ander feest, wilt u een kaartje versturen voor de feestdagen / zieken / jarigen? Dan is het beslist de moeite waard om een kijkje te nemen. Er is voor elk wat wils en u steunt meteen het zendingswerk.

Bel gerust voor een afspraak. Ook mag u uw bestelling telefonisch opgeven of mailen. Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd.

Klik hier voor de contactgegevens.

 

De Zendingscommissie

 

 

Tekst van de week

‘Worden niet twee musjes voor een penninkje verkocht? En niet een van die zal op de aarde vallen buiten uw Vader om. En ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wees dus niet bevreesd, u gaat veel musjes te boven. Ieder dan die Mij belijden zal voor de mensen, die zal Ik ook belijden voor Mijn Vader, Die in de hemelen is. (Matth.10: 29-32)