Actueel


Nieuws

17 t/m 19 augustus - Witte Tent Week

Volgende week is het al zover: de Witte Tent Week 2022 gaat van start!! Ben jij er ook bij? Het thema van dit jaar is: “alles andersom”.

Heilige Doop (Gewijzigde data!!).

De eerstvolgende doopzitting zal plaatsvinden op 4 oktober 2022. De eerstvolgende doopsbediening zal plaatsvinden op 16 oktober 2022. Aangifte voor de doopzitting/doopsbediening kan plaatsvinden tot en met 30 september 2022.

 

Vooraankondiging

In het najaar willen wij u als gemeenteleden van Oene informeren over de eventueel mogelijke woningbouwplannen rond Noord West Oene. Nadere informatie over datum en tijdstip volgt t.z.t.

21 augustus - Koffiedrinken na de dienst
Op zondag 21 augustus hopen we na de ochtenddienst met elkaar een kopje koffie/ thee of fris te drinken. Iedereen van harte welkom onder de rode beuk naast de kerk.

Uw kerkenraad

Save the date - Openingsweekend winterwerk 2022/2023

Noteer alvast het weekend van vrijdag 16 september 2022 t/m zondag 18 september 2022 in uw/jouw agenda!

Tekst van de week

‘Worden niet twee musjes voor een penninkje verkocht? En niet een van die zal op de aarde vallen buiten uw Vader om. En ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wees dus niet bevreesd, u gaat veel musjes te boven. Ieder dan die Mij belijden zal voor de mensen, die zal Ik ook belijden voor Mijn Vader, Die in de hemelen is. (Matth.10: 29-32)