Jeugdwerk 

Hoi!

Namens de Jeugdvereniging (JV) nodigen we jou van harte uit op onze JV-avonden!
De JV in Oene maakt onderdeel uit van de kerkelijke gemeente in Oene en is voor jongeren vanaf 16 jaar.  Samen houden we Bijbelstudies in combinatie met ontspanning en gezelligheid.

Een kort overzicht hoe de JV in elkaar steekt.

De JV komt één keer in de twee weken op zondag bij elkaar in de Ark.  Deze avond begint om 19.00 uur.  Op deze avond houden we Bijbelstudie.  Aan het begin van het seizoen worden er groepjes gemaakt waarmee ieder lid samen met zijn groepje een Bijbelstudie avond mag verzorgen.  Dit groepje heeft de inleiding, vragen, stellingen en/of een quiz gemaakt over het behandelde onderwerp. Rond 21.00 uur is de Bijbelstudie afgelopen in de Ark. Na 21.00 uur is er de mogelijkheid om gezellig nog wat te gaan drinken bij een van de leden of bij gemeenteleden, die zich hiervoor hebben opgegeven. 

In de andere week op zondag gaan we samen met jullie koffiedrinken bij een van de leden of gemeenteleden. Dit is altijd heel gezellig! Dit proberen we te doen vanaf 20.00 uur tot hoe laat je zelf wil. Deze avond is gericht op gezelligheid.

De JV is meer dan alleen Bijbelstudie en gezelligheid. We proberen ook thema-avonden te houden door een spreker uit te nodigen of we gaan gezellig een activiteit doen. Denk hierbij aan een dropping, de ouderenmaaltijd of kamp!

Een ander belangrijk onderdeel van de JV is de jaarlijkse rommelmarkt tijden het Koefeest in Oene. Deze organiseren we om geld op te halen voor onze adoptiekinderen.

Tot slot
Graag verwelkomen we jou/jullie bij de Jeugdvereniging in Oene!  We kijken uit naar de fijne en leerzame gesprekken met leeftijdsgenoten over het geloof of over het dagelijks leven.

Contributie
€ 15,00,- per jaar.

Als je vragen/opmerkingen/ideeën hebt, dan horen we die graag!

Je kan ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tekst van de week

Maak u gereed om uw God te ontmoeten’ (Amos 4: 12b)