Jeugdwerk


 

 

 

Drukke week gehad? Dan wil je op zaterdagavond vast even lekker chillen met je vrienden. En waar kun je dat nu beter doen dan in een gezellige setting met een hapje en een drankje erbij?! Welkom bij enJoy!

 

Wat is enJoy?

De naam zegt het eigenlijk al: enJoy is blij zijn, genieten. Genieten van je weekend, van de gezelligheid met je vrienden en de contacten met de mensen om je heen. Ben je 14 jaar of ouder? Kom gerust een keer langs en neem ook je vrienden mee!

 

Waar is enJoy?

De jeugdouderling en één van de vier enthousiaste teams (bestaande uit ca. 10 personen) staan iedere zaterdagavond voor je klaar in de enJoy-kelder in de Ark (enJoy@basement) of aan de Eperweg 7 in Oene (enJoy@home). Hier kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, lekker relaxen met je vrienden. Gezellig in de huiskamer of buiten bij de warme kachel op het sfeervolle terras. Benieuwd waar enJoy deze week is? Je leest het op onze Facebook-pagina. of we laten het weten via de groepsapp enJoy! - activiteiten. Voor deze Whats-app groep kun je je aanmelden via de teamleiders. 

 

Wanneer is enJoy?

enJoy begint iedere zaterdagavond om 20.00 uur en is rond 23.30 uur weer afgelopen. Kom je liever wat later of ga je graag wat eerder weg? Geen probleem, de deuren staan de hele avond voor je open.

 

En verder?

Goeie vraag! enJoy heeft je namelijk nog veel meer te bieden: filmavonden, sporttoernooien, bowlen, karten, lasergamen en ga zo maar door. Heb je zelf een leuke suggestie voor een activiteit? Geef je ideeën gerust door aan één van de teams!

Zien we jou zaterdag ook? Hartelijk welkom!

 

Voor contactinformatie zie hier.

 

De enJoy-stuurgroep

 

 

Laatst gewijzigd: 3 januari 2017

 

Tekst van de week

Maak u gereed om uw God te ontmoeten’ (Amos 4: 12b)