Jeugdwerk


Op woensdagavond hebben we jongens- en meisjesclub in de Ark voor alle tieners die in de eerste of tweede klas (12 en 13 jaar) zitten! We beginnen om 19:15 uur en de club eindigt om 20:45 uur. 

Aan het begin van de avond zingen we, wordt er een inleiding gehouden en bidden we (samen). Bij de inleiding lezen we vaak een stuk uit de Bijbel, doen we een bijbelquiz, hebben we stellingen of gaan we op een andere manier aan de slag met een onderwerp of een tekst uit de Bijbel.  

Na de inleiding hebben we een pauze waarin we graag pingpongen of tafelvoetbal spelen. Na de pauze doen we een spel (krantenmeppertje, bingo, hints) of gaan we wel eens wat knutselen.  

Soms doen we ook een spel buiten of houden we een Spooktocht! Verder hebben we wel eens een filmavond of gaan we zwemmen met de andere clubs. Genoeg leuke dingen te doen met je vrienden/vriendinnen! Neem gerust iemand mee om een keer te komen kijken, iedereen is welkom.  

Zie ook hier voor adressen.

Tekst van de week

‘Worden niet twee musjes voor een penninkje verkocht? En niet een van die zal op de aarde vallen buiten uw Vader om. En ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wees dus niet bevreesd, u gaat veel musjes te boven. Ieder dan die Mij belijden zal voor de mensen, die zal Ik ook belijden voor Mijn Vader, Die in de hemelen is. (Matth.10: 29-32)